Selskapet har over lang tid vist at de ser kundens behov, tilpasser seg og leverer til avtalt tid og pris. Sandnes Parkettsliperi har en svært profesjonell leder, med gode menneskelige relasjoner som skaper en attraktiv arbeidsplass for de ansatte. For meg som kunde er det svært tilfredsstillende å se kvaliteten og grundigheten i arbeidet som blir lagt ned. Selskapet har over flere år levert flere jobber for selskaper jeg har vært involvert i. Siste prosjektet var total fornyelse av et parkettgulv i Stavanger sentrum i våre nye kontorfasiliteter. Slitte Merbau gulv ble slipt ned, og sammen med Sandnes Parkettsliperi valgte vi en ny type lakk som skapte akkurat det resultatet vi var ute etter.

 

Selskapet utvikler seg stadig med nytt utstyr og produkter som skaper et perfekt resultat, i tillegg jobber selskapet kvelder og helger for å imøtekomme ønske om rask ferdigstillelse av lokaler. En slik type jobb krever at lokalene tømmes for inventar og da er tid en viktig parameter i valg av leverandør. Sandnes Parkettsliperi er fleksible, konkurransedyktige på pris og leverer en ryddig og rengjort arbeidsplass. Sandnes Parkettsliperi kan sterkt anbefales enten du skal renovere en trapp, benkeplate eller hele gulvflater. Det er uante muligheter i valg av farger, finish og utforming.

Partner / CEO
Kjetil Andersen

Byggefirma Tveit og Hafnor as, bygger eneboliger, hytter og påbygg i området rundt Sandnes og Stavanger. Sandnes Parkettsliperi har for oss utført sliping og behandling av heltre gulv, fiskebensmønster og Hollandsk mønster. Vi valgte Sandnes Parkettsliperi fordi vi ønsker å samarbeide med lokale leverandører i Sandnes, med god service overfor våre kunder. Sandnes Parkettsliperi holder det de lover på pris og kvalitet.

Driftsjef
Geir Tungesvik

Sandnes Parkettsliperi kom inn og gjorde en utmerket jobb med vårt 15 år gamle parkettgulv, som vi i forbindelse med en ombygging ønsket å endre utseende på. Ved hjelp av en nedsliping og påføring av ny olje med fargepigmenter i en mørkebrun farge, ble vår litt kjedelige gule eikeparkett transformert til et spenstig og tidsaktuellt parkettgulv. Vi er særdeles fornøyd med jobben vi fikk utført av Sandnes Parkettsliperi, og kan uten forbehold anbefale andre i tilsvarende situasjon å benytte dem. Og det til bare 1/5 av prisen på et nytt gulv! Jobben ble utført raskt, rimelig og til avtalt tid.

Daglig leder / General Manager
Geir Ståle Henriksen

Telefon: 930 07 658